Godsheide VV Godsheide VV
U bent nu hier: Home

Voetbal driedaagse 2020

We organiseren de 26e editie van onze voetbaldriedaagse. Voor sommigen is het een eerste kennismaking met voetbal en met onze club. Vanuit deze ervaring kunnen ze een zicht krijgen of ze de voetbalmicrobe in hun hebben.... Voor degenen die al bij de club aangesloten zijn , is het een ideale voorbereiding naar het nieuwe voetbalseizoen. 

Wanneer ?

16, 17 en 18 augustus 2020

Voor wie ? 

Alle jongeren geboren vanaf 2015 tot met 2004.

Wat gaan we allemaal doen ? 

Wel, op de eerste plaats voetballen natuurlijk en dat houdt in dat we naast wedstrijdjes zeker de technische basisvaardigheden proberen aan te leren. Al deze oefeningen kunnen ze dan thuis blijven oefenen. Voetballen leer je voor een stuk in de club maar ook thuis, bij vrienden, op school enz. 

En naast het voetballen leer je er ook omgaan met andere jongeren en ook rekening houden met bepaalde regels en gewoonten. En zoals je weet is winnen bij dit spelletje heel fijn, maar wat er zeker bij hoort is positief leren omgaan met verliezen. 

Je ziet maar wat je doet. We nodigen jou en eventueel je vrienden uit om hieraan deel te nemen. Als je graag voetbalt is het zeker iets voor jou.

 

We gaan ‘s middags samen iets warms eten en voor drinken wordt gezorgd.

Tussendoor is er ook nog een stukje fruit voorzien En voordat je dan naar huis gaat , kan je ook nog een heerlijke douche nemen. Het is echt leven als een kleine voetbalprof.

De dagen starten om 9.15 h en eindigen rond 15.30 h.

Als afsluiting spelen zaterdag 18 augustus alle deelnemers een vriendenwedstrijd. Er zal gepolst worden bij enkele naburige clubs om als tegenstander te fungeren. Iedereen is dan ook welkom om onze “voetbalprofs” te komen aanmoedigen.

Wat kost dit dan ?

Wel, voor de drie dagen samen, eten en drinken inbegrepen, betaal je 50 €.

Hoe moet je inschrijven ?

U stort vóór 1 augustus  50 € op rekeningnummer 735-0000444-44  en je noteert naam, voornaam, adres en geboortedatum van de speler (s) bij de mededelingen. Zo kunnen wij al de nodige voorbereidingen doen om deze dagen te doen slagen . Als je ingeschreven bent, dan krijg je enkele dagen op voorhand nog een herinneringsbriefje met daarop de dingen die je nodig hebt tijdens die dagen .

 

Tot dan

Jeugdwerking Godsheide. 

Voor vragen omtrent deze driedaagse: 

Ward Opdekamp  tel:0477 37 99 47

of mail naar ward.opdekamp@telenet.be